×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

EFA  Service

- Faglig Vejlledning

- Levering

- Montering

- Møbler med retur

Hos EFA Møbler har du mulighed for at få varen leveret af møbelfolk der er vant til at håndtere kvalitets møbler med forsigtighed og vi tager alt ansvar for produkterne med en forsvarlig EFA levering. Henter du dem selv har du selv ansvaret for varen, efter den er udleveret fra forretningen.

Der vil oftest være op til 3 - 7 ugers levering på bestillingsvarer og vi prøver altid at få varerne så hurtigt frem til dig som muligt fra vores leverandører. Så snart vi har varen kontrollere vi den selv for fejl inden vi kontakter dig for endelig levering. Leveringdatoen er altid vejlledende - vores levering afhænger af hvordan og hvornår vores leverandørere leverer varerne til os. Man skal altid være opmærksom på ferie og helligedage der nemt kan forskyde leveringerne.

Vi har flere muligheder for at levere møbler med EFA-vogn fra kr. 295  til 995,- på Sjælland, for kr. 100 kr mere på på Fyn, Jylland og brofaste øer.  Det afhænger om vi kan aflevere det ved kantstenen eller vi skal bære dem helt ind i din stue, montere møblerne ”ikke montering på vægge”, samt tage dine gamle møbler retur til aflevering til destruktion på kara. Så du kan hos EFA møbler købe nye møbler uden at rører en finger selv.

Skal varen leveres på 1 sal og derover kan der tillægges et leveringsgebyr på kr. 100,- Skal varen leveres udlandet vil prisen blive udregnet individuelt fra butikken.